Skitur til Kaltenbach - februar 2008

Turen uden familie gik i år til Stuum i Østrig. Et dejligt skiområde for dem der i forvejen kan stå på ski. Som du kan se var der grønt i Østrig, men ikke pisterne. Skiområdet er på det højeste sted 2.600 meter, og der skulle vi selvfølgelig op. Her er det Sara, Jesper og Jann der er på vej op i gondolen.
Fyren til venstre er blind passager, men Emil og Stefan var også med i gondolen mod tinderne i Kaltenbach. Her sidder vi midt på en af de mange sorte nedfarter, og nyder en øl i solen. Meget mystisk - her mødte vi også Claus Elming som vi "boede på hotel med" på nytårsturen.
Hver aften kl. 18:00 uddeles der stjernekastere til alle, og man spiller Angels med Robbie Williams. Alle synger som besat og svinger stjernekastere i luften på Post Alm. Flygels er en yndet drik. Det er rød Vodka og Red Bull - det smager faktisk ret godt.
På Post Alm er der også tabledance. I år var de lidt fedtede med pigerne - der plejer at være flere at "vælge" mellem. Der var kun to piger på bordet i år. Se mobil-video her. Til gengæld så de nydelige ud, og dansede da også ualmindeligt flot og frækt. Utroligt som sådan en kvindekrop kan alt muligt på et spisebord :-)
Her er vi taget med "skotøjsæsken" op på toppen i Meyrhofen. Det er nogle rimeligt stejle nedfarter der er her, og vi var kommet til at tage nogle nybegyndere med op.

Stefan nyder solen, og vi ligger planer for dagens videre færd. Det er jo det spændende ved at være på skitur - den der med - hvor skal vi nu køre hen?

Ingen herrertur uden Jann er oppe og synge. I år var det sammen med orkestret Hot Spot. Det var cool. Vi lavede en 100% live og un-pluged udgave af Ben E. King klasikeren "Stand by me" ikke et øje var tørt bagefter !
Jesper og Emil er klar til den lange tur ne mod dalen Sara tog sig af den lille pige, som havd lidt svært ved at klare de stejle bakker alene. Se mobil-video her.
Hvorfor bor man ikke her? Sidste dag i Østrig - lidt godt og spise og så tidligt i seng inden den lange 1.200 km tur mod Danmark.
RETUR