Julehygge i det lille gule hus- julen 2005

I vores hus er der nisser over alt. Hundrede af nisserbørn og nissevoksne bliver år efter år hevet fra fra den gamle dragkigste i stuen. I køkkenet flyder det med nisser i vinduet. De spejder efter den første julesne, som endnu lader vente på sig
Passer man ikke på når man træder ind i køkkenet, falder man over t gamle nisser for enden af bordet. Ved døren ind til Simones værelse står en rigtig gammel nisseheks og holder fast ved sin kost.
Ved stuedøren holder Hr. og Fru kejlenisse vagt ved døren, og passer på alle nisserne i stuen I lamper og loftet hænger de også
Ved siden af vinduet på det nye køkkenbord er årets nisselandsby blevet opført af Nina og Simone Om det så er på telefonen. Prøv at ringe til 97 212875 så falder nissen måske af :-)
På Simones værelse er der nisser på hver en hylde. Hun har vist arvet sin mors julenisse-gen

Her er årets pakkekalender på Simones værelse. Pakkekalender er en god ting, for så komme Simone tidligt op hver morgen.

Selv om man er 11 år, er der stadig et håb om at julemanden måske kommer et smut forbi med sin kane. I stuen vogter Nissefar over Madonnas dyd, mens kravlenissen på væggen er ved at dø af grin.
Det er ikke til at finde plads i sofaen - der er nisser over alt, og de vælter bare man kikker på dem. På tv'et, i gyngestolen, den gamle symaskine, gulvet, maleriet - ja overalt er der nisser.
På den gamle radio fra B&O, i vinduet - ja vi kunne blive ved med at berette om nisser. Den store nissefar står ved dragkigsten, hvor alle nisserne sover 11 måneder om året.
Ja og så er der lige nissemor og nissefar ved siden af Afroditte - og vi kunne sætte mange flere billeder ind...... Katrine har sendt denne nydelige og ikke mindst klædelige hovedprydning til sin far. Jann er ellers ikke den store julehygger, men han har da lavet en sang der handler om hvordan kravlenisser holder jul - Du kan høre den her.
RETUR