Nina's 50 års fødselsdag, 23. sptember 2006

De velspillenden lystige fyre i Gentlemen varmede op den første time mens gæsterne kom til Haunstruphuset, hvor festen blev holdt. Nina tog imod ved indgangen. Her er det Margit og Erik fra Ålborg.
Finn (Jann's onkel) siger pænt godda' til Else Hold da op, hvor var der mange gaver at holde styr på.
Maden var helt i orden. Leveret af Madkassen i Silkeborg. Se nærbilleder her. Borddækningen var også anderledes. Godt hjulpet på vej af Blomsterhuset.
Her bordet som Nina sad ved noget af tiden :-) Snakken gik lystigt ved alle borde
Sikke noget spændende mad - siger Lis fra Hjallerup (Jann's tante) Der var ikke inviteret børn til festen, men Simone havde fået dispensation, så Simone også havde én at hygge sig med.
Der skal mod til at holde en tale foran 110 gæster. Men Nina holdt en blændende god tale, hvor der både blev grint og grædt. Hatten afslører det - der var RAP på programmet. Godt gået - fedt indslag
Ha ha ha ha - ha ha ha ha - ha ha ha ha - Nina og Slanke hygger sig Her deler Torben kys og kram ud til fødselaren
En sang fra Nicolai og Lærke satte Nina til pynt. Helle holder tale på vejne af Juniorafdelingen i perlen.
Jesper havde fremstillet et sjovt skrabespil - og der var lavet spørgsmål om dykning. Nina skal nok have opfrisket sin dykkerteori lidt ;-) Helen så bedårende ud i sin sorte kjole, og Kira så også dejlig ud.
Frokosten bestod af franske oste (specielle oste) og brun kage med creme. Christian H. Hansen holdt en flot og meget morsom tale til Nina.
Der var musik nok - Her er Jann på scenen sammen med Trio Devito. Det kunne få Simone og Siomne på dansegulvet.
Nina får sig en "svingom" med sin far. Og her er det Finn der er ude og svinge rundt med fødselaren.
Jann's spillemakker Per, og frue. Fra gaden er det her Polle og Maja
Jutlandia - det er et fantastisk orkester - intet mindre - vellyd og fedt repertoire og en sangerinde der kan sit kram til fingerspidserne. Og så ser hun godt ud - mente alle de tilstedeværende herrer.
John og Jytte havde medbragt en reaktionstester. Det fik Mads i stødet. Leif var også i stødet, så meget at han svedte over det.
Musikken er stoppet, men dansen fortsætter - her til akkustisk guitar. Men alt godt skal ha' en ende, sent lørdag nat, er det tid at sige godnat.
Jo det var et brag af en fest!
RETUR