Mikkel Guldhammer, Herning sygehus den 27. december 2007

Mikkel Guldhammer - få timer gammel Stine Guldhammer og Mikkel Guldhammer
Er han ikke bare dejlig - Mikkel, én dag gammel, med det typiske temperament for Guldhammer-klanen, nemlig STILLE OG ROLIG. Se video her. Det er jo ikke så mange timer siden Mikkel blev forløst, så Stine ser lidt træt ud. Men har det ellers supergodt ovenpå den hårde fødsel.
Jann Guldhammer og Mikkel Guldhammer Mikkel Guldhammer og Nina Guldhammer
Man kan jo ikke andet en elske sådan en lille nyfødt "klump". Duften af nyfødt baby er bare den skønneste duft. Nina skulle også holde den lille nyfødte purk.
Thomas, Stine og Mikkel Mikkel Guldhammer hygger sig i sin mors favn
De glade forældre og lille Mikkel Peace love and total afslapning.
Simone Guldhamnmer med Mikkel Guldhammer på armen Thomas, Stine, Simone og Mikkel i en seng på Herning Sygehus
Simone er helt vil med den lille. Katrine har også været i røret fra Norge. Hun kommer på besøg i januar. Hun har købt en masse tøj til babyen. Det er så smart i dag, hvor forældre får sit eget værelse, så både mor og far kan sove på sygehuset i de første 5-6 dage med de mange spørgsmål.
Mikkel har en slem blodsamling efter mødet med sugekoppeb Se hvor lille Mikkel Guldhammers hånd er
Mikkel blev født ved hjælp af sugekop. Det giver nogle blå mærker i hovedbunden, som heldigvis fortager sig efter nogle dage. Se de små fine hænder. Hvor er de små i forhold til Nina's pegefinger. Men nu har hun da fået lov til at holde Mikkel i hånden.
Stine Guldhammer med sin far, Jann Guldhammer og lille nyfødte Mikkel Guldhammer Sedlen på Mikkels vugge
Man kan da kun være stolt, når ens datter har leveret sådan et pragteksemplar af et barnebarn. Her er så de seddel som er hæftet fast på "vuggen". De eneste der ikke er skrevet på er fødselstidspuktet, men det er kl. 20:38.
Mikkel Guldhammer - ikke engang én dag gammel
Dato og klokkeslet for fødslen kan jo bruges til at lægge et horoskop efter. Mikkel er Stenbuk. Det betyder at Mikkel vil udvikle sig således:

I Stenbukkens tegn skal Mikkel lære at koncentrere sig om det væsentlige. Han skal lære at give slip på alt det uvigtige og uvirkelige så der til sidst kun er den rene væren tilbage. 

For Mikkel vil stabilitet og ansvarlig-hed være over for alt. Han sætter sig et mål langt fremme og går så direkte efter det helt uden svinkeærinder. Han bliver langsom i optrækket, men ved alligevel at han vil nå først frem til målet, fordi han aldrig taber målet af syne eller glemmer det.

Mikkel bliver den solide slider og han opnår det han vil ved hårdt arbejde, nemlig position, ansvar, magt osv. Mange stenbukke ender som ubestikkelige bureaukrater eller i den offentlige administration.

Mikkel vil blive tålmodig, samvittighedsfuld og god til at koncentrere sig. For mange vil han komme til at virke grå og kedelig, da han hylder det princip, at pligten går forud for fornøjelsen.

Stenbukke udtaler sig aldrig om noget de ikke ved.

Han sætter pris på, at det han har udtalt kan dokumenteres. Han er altid sikker i sin sag, så det nytter ikke noget at sige ham imod.

Stenbukken er ikke interesseret i drømme, alt skal kunne gennemføres rent praktisk. Han er pinlig bevidst om alt det han ikke ved, aspiration.

Stenbukke mangler ofte mod til at bryde nye veje. Har svært ved at lave om på sig selv.

Ballet er den kunstart der hører til stenbukken.

Mikkel vil få et reserveret og køligt forhold til kærlighed, og udleverer ikke så let de dybe følelser.

Når den tid kommer, vil han vælge sin partner med yderste omhu, men når han først har bestemt sig, er han trofast og satser 100% på forholdet.

Mikkel vil få en tendens til at tage ting alt for bogstaveligt. Stenbukke er ofte selvhøjtidelige med risiko for forstening, stivhed, kold, beregnende, tungsindig, snæversynet, hæmmet, gammeldags. 

RETUR