Cykelløb i Herning, og koncert med Søren Berlev

Billedet her er taget med ISO 1600, blænde 5.6 og en lukkertid på 125. Så er det bare med at holde telelinsen stille op af en stolpe. Desværre brænder billedet ud nogle steder, men det er jo prisen når man arbejder med et motiv der har så forskelligt lysniveau.
Nu er Søren Berlev ikke let at fange - en lille og uanseelig mand på 47 kg. der knapt kan kikker over sine trommer. Fik jeg sagt at lyden var elendig. Aldrig har et trommesæt været hørt med så ringe lyd - og det var endda det vi kom for at høre.
Men skide være med det, for refrænget er frit. og forsangeren havde både hår i næsen og plumber i tænderne. ISO 100 Blænde 8 og en lukkertid på 60 støttet af min Flash.
Igen er der områder der brænder ud, men der er alligevel en god historie i billedet.
Igen har jeg haft min flash til hjælp. Det giver et lidt for hårdt lys i billedet, og mega røde øjne (fjernet lidt sjusket i PhotoShop). Jeg er ret sikker på, at han har røget en stråhat med så store pupiller som han har :-)
Det billedet kan jeg godt li' der er action over det.
Her havde Søren Berlev fået tilstrækkeligt med øl til, at han turde kommee frem på scenen. Imponerende, at han kan spjætte med skankerne som en anden Susi (vist nok uden selvsiddende strømper)
Jeg tog forskellige billede helt bag fra. Først uden flash - de blev mørke, så med min store flash - publikum blev for dominerende - så prøvede jeg med min lille indbyggede flash ( Canon 350D ) det var lige det der skulle til for at give forgrunden liv, uden at dominere.
 
SE BILLEDER AF CYKELLØB HER